Шестимата от Крумовград в кауша.Преглед на регионалния печат

  Фалшиви призовки елrминират делегати за националната мюсюлманска конференция. Призовките са били разпратени от името на зам.-шефът та областната дирекция на МВР Иван Иванов. Посоченият в тях ден и час съвпада с откриването на форума. Целта е била да им се попречи да присъстват. Това пише в уводната си статия „Нов живот”.

Другата водеща новина във всекидневникът е заседанието на окръжния съд в Кърджали, който трябваше да наложи мярка за неотклонение на шестимата гамени, убили бизнесмен в Крумовград.

Агломерацията на ОЦК е пред спиране твърди вестникът.

 Областният управител върна пет решения на ОБ С в Ардино. Те са приети на 31 януари 20-11 г.  Аргументите й са, че са незаконосъобразни. С три от решенията кметът на общината се упълномощава да тегли кредит от държавния бюджет или от банки с конкретна цел., това отбелязва „Арда нюз”.

Цвета Карянчева е сред най-упорито спряганите имена за член на националния предизборен щаб на ГЕРБ, пише още всекидневникът.

Взривиха скален масив над село Бараци, съобщава медията. Ще припомним, че заради него част от жителите на махалата бяха евакуирани преди време.

  И шестимата от Крумовград остават под стража, е водещото заглавие на Родопи 24х7. Всички са участвали в зверското убийство сочат експертите. Това реши окръжният съд в Кърджали.

 И шефът на митницата в Кърджали работил за тайните служби , съобщава вестникът.

Дупки отцепиха район Боровица от цивилизацията, е проблемният материал на Родопи 24х7.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини