Жив труп, отровен от олово. Преглед на регионалния печат

  Конфликтът между областният управител Иванка Таушанова и кметовете и председатели на местните парламенти в Кърджали е водеща тема на всекидневникът”Нов живот”. Градоначалниците заявяват „Не сме пожарникари”за да ни информират в последния момент за дневния ред на Областния съвет за развитие. Таушанова пък твърди-очаквам партньори, а не оперетни жестове.

Контраразузнавачът Илиян Янкулов оглави комисията „Кушлев” в Хасково, която обхваща и районът на Кърджали, пише още вестникът.

ДПС протестира срещу уволнен училищен директор, е друга основна тема на медията.

Всекидневникът „Арда нюз” също извежда на първа страница скандалът между градоначалниците и областният управител. Общинските кметове от Кърджалийска област няма да участват проформа на заседания на Областния съвет за развитие, отбелязва медията в заглавие.

Вестникът пише също за жив труп, отровен с олово, който лежи в хосписа в Кърджали. Диагнозата му е тотално оловно отравяне.

„Арда” загуби първите точки като домакин след нулево равенство срещу „Асеновец”,отбелязва още Арда нюз.

  Темата за тежко болният Румен Кръстев, отровен с олово е водеща за вестник „Родопи 24х7”. Медията съобщава, че той ще бъде транспортиран днес до Клиниката по токсикология в столицата.

Уволниха директорът на „Ботев” в Джебел, ЛютвиМестан с парламентарно питане , съобщава на първа страница „Родопи 24 х:7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини