Закопчаха автокаубоя от Кърджали,подлудил полицията

Служителите на реда задържаха след издирване шофьорът, който преди три дни ги разиграва по улиците на Кърджали в шеметно автородео, което за малко не завърши с жертви. Както първоначално полицията съобщи автокаубоя се казва Д.О на двадесет години. Той е прибран на топло в участъка в Кърджали след като е бил закопчан вчера следобяд.

Както Кърджали бг вести писа младежът поразходи из града с „Голф” двама свои приятели тинейджъри. Когато прави нарушение полицаите се опитват да го спрат, но той не се подчинява.За малко не сгазва полицейски служител който му вдига стоп палка. Опитва се да изтласка извън пътното платно като в американски екшън полицейския автомобил, който го преследва. В района на спирка Джебел двамата му спътници са задържани, но Д.О успява да избяга.

 Установено е ,че не притежава книжка за управление. Преди време пак шофирайки без документ е задържан и има административно наказание. Има и условна 6-месечна присъда за притежание на наркотици.

Образувано е досъдебно производство по Наказателния кодекс за противозаконни действия с цел да се попречи на орган на властта да изпълни служебните си задължения.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини