В „Яворов”отбелязват патронния си празник с прояви в продължение на седмица

Изображение 1 от 6

    Учениците от ОУ”П.Кр.Яворов”в Кърджали отбелязаха патронния си празник с прояви в продължение на цяла седмица. Всички ученици се включиха в многобройните игри и състезания. Вчера се състоя финалното тържество посветено на патрона на училището.

      Децата пяха и рецитираха в прослава на Родината и нейния достоен син,големия български поет и революционер Пейо Яворов. Те призоваха връстниците си от кв.”Боровец”-обичайте България като Яворов.

      Директорката на училището Елена Янева награди всички ученици, включили се в проявите през седмицата с лакомства. Не останаха ненаградени деца. Лакомства имаше за всички.

      Прекрасни,прекрасни,прекрасни сте! Играхте,пяхте и рецитирахте цяла седмица. С тези думи се обърна към учениците Елена Янева. Тя подчерта ,че тържественото отбелязване на патронния празник се случва за 56 път в училището.

     Уважаеми колеги,всичко това направихте Вие! Вие се раздавате всеки ден на 100% без да очаквате награда. Отнасяте се с любов към нашите деца!-каза още Елена Янева.

      За Кърджали бг вести Янева сподели,че учениците с голям интерес са се отнесли към презентация за Яворов,като е трябвало да отговарят на въпроси за творческата  и революционната му дейност.Всички включили се във викторината са наградени.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини