Състезателките на „Юнак“ с успехи от „Седемте тепета“

Състезателките на хасковския клуб по спортна гимнастика „Юнак“ участваха в поредното издание на турнира „Седемте тепета“. Надпреварата в Пловдив бе в пет възрастови групи.

При децата до 7 години Екатерина Нейчева се класира на второ място на прескок, на смесена успоредка и на земна гимнастика. В многобоя тя бе първа. Кайра Айхан е четвърта на земна гимнастика и пета на греда.
При момичетата до 8 години Магдалена Михова спечели златни медали на греда и земна гимнастика, както и в многобоя. В същата възрастова група
Ивон Андонова е четвърта на греда и на земна гимнастика.

При девойките до 11 години Сечил Сунай е трета в многобоя. На отделните уреди тя е трета на земна гимнастика и на смесена успоредка.

При девойките до 13 години Радина Димитрова на прескок и земна гимнастика е трета, а в многобоя е четвърта. Михаела Димитрова е трета на многобой, втора на греда и на прескок и четвърта на смесена успоредка.
В отборното класиране „Юнак“ се нареди на трето място от 10 тима. Първи се класира отбора на СК „Спортна гимнастика“ – Стара Загора, а на второ място завършиха състезателките на „Спартак“- Пловдив.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини