Тенисистите на „Юнак“ се наредиха на второ място след първия полусезон на Efbet „Висша лига“ за жени

Отборът на СКТМ „Юнак“ - Ардино се нареди на второ място във временното класиране след първия полусезон на държавното отборно първенство по тенис на маса - Efbet „Висша лига“ за жени. Във втория кръг на първия етап от надпреварата, която се проведе през уикенда в Панагюрище, възпитаниците на треньора Бейхан Емин постигнаха две победи и допуснаха една загуба. Тенисистките на „Юнак“ победиха съставите  на „Пи Понг София” с 4:1 и „ЦСКА“ с 4:0. В последната си среща загубиха от силния отбор на „Комфорт” (Варна) с 1:4.

Състав на СКТМ „Юнак“: Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Фунда Ибрямова и Дилек Юсеинова. Следващите кръгове ще се проведат след нова година!

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздравиталантливите състезателки на СКТМ „Юнак“ и треньора Бейхан Емин за доброто им представяне. Пожела успех на тима в предстоящите турнири. Той уточни, че всички деца и ученици изявили се на национални форуми ще бъдат наградени с грамоти, след публичния му отчет на четвъртата година от първия си мандат. Отчетът ще се проведе на 22 декември (петък) от 17:30 часа в салона на читалище „Родопска искра“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини