15 акта и 209 фиша при специализирани операции на полицията в областта

683 моторни превозни средства и 819 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Крумовград за периода от 18 ноември до 18 декември с цел противодействие на престъпността и подобряване на обстановката по безопасността на движение. Полицейски служители констатирали 247 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 15 акта и 209 фиша. Заснети са били 23 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

Бързо производство е започнато в РУ-Кирково за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотично вещество. Около 19 часа вчера по пътя между селата Тихомир и Орлица полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 25-годишен. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кирково.

92-ма ловци са били проверени в съвместна операция на полицейските управления в Кърджали, Кирково и Ардино и горски служители на 17 декември и 18 декември. Няма констатирани нарушения, свързани с разрешителните за лов, носене на ловно оръжие и спазване 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини