Масирани хайки за джигити на пътя в областта,стотици "изгоряха"

622 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Ардино през месец ноември с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движение, засилен контрол за спазване на скоростните режими, правоспособност, употреба на алкохол и наркотични вещества. 599 са установените нарушения, от които 369 са клиповете за превишена скорост и за тях ще бъдат издадени електронни фишове. За други нарушения на ЗДвП са съставени 46 акта и 184 фиша.

За периода от 21 ноември до 30 ноември полицейска операция със същите задачи е проведена на територията на РУ-Кърджали. В обхвата на проверките са попаднали 463 моторни превозни средства и 542 лица. За установените 173 нарушения са съставени 13 акта и 160 фиша.

От 21 ноември до 30 ноември на територията на РУ-Кирково са проверени 211 моторни превозни средства и 239 лица. 112 са констатираните нарушения, съставени са 10 акта и 31 фиша по ЗДвП. За заснетите 71 клипа за превишена скорост ще бъдат съставени електронни фишове.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини