Досъдебни производства за измами и кражба в Кърджали

Досъдебно производство за измама е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. При извършена преди това проверка по случая от полицейски служители било установено, че 51-годишен въвел в заблуждение 71-годишен кърджалиец, като му продал развалена техника и му причинил вреда в размер на 1600 лв. Материалите от проверката са били внесени в прокуратурата. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали продължават работата по случая.

За съзнателно използване на неистински официален документ е започнато разследване в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. В Териториалното поделение на НОИ е бил представен образец за придобит осигурителен стаж с вписани неверни данни в него. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали. От двор на вила в областния град били откраднати: меден казан и над 50 метра кабел. Сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали издирва извършителя на деянието.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини