Серия досъдебни производства и проверки, спипаха наркоман с "трева"

За незаконно притежаване на дрога 29-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 21 часа на 11 октомври в областния град бил спрян за проверка „Шевролет“, управляван от 23-годишен. В лекия автомобил полицейски служители открили суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. За намерената дрога за срок до 24 часа е задържан пътник в колата. Образувано е досъдебно производство.

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали след пожар в къща в областния град. Произшествието станало на 9 октомври около 15,30 часа. 10 огнеборци от службата в областния град загасили огъня, който унищожил 100 кв. м покрив, 67 кв. м подпокривна конструкция, 50 кв. м междуетажна конструкция. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Започнато е разследване, причините за пожара са в процес на изясняване.

 48-годишен е бил задържан в РУ-Ардино, след като на 10 октомври около 15 часа счупил дисплей на игрален автомат в зала в града. Извършен е оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

 Проверка за кражба е започната в РУ-Кирково след подадена жалба от 35-годишен, че от лек автомобил били откраднати две регистрационни табели и свидетелство за правоуправление. Група „Криминална полиция“ работи по случая. Издирва се извършителят на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини