Д-р Венко Вълчев:Подкрепата за „Възраждане”расте, оценката на избирателите е отлична

Подкрепата за ПП „Възраждане” с всеки изминал ден расте, оценката на избирателите е отлична. Социолозите ни дават 2-3 позиция в страната,  но реалните ни резултати са по- високи. В момента има медийно затъмнение за нашата партия. Много от нашите депутати не са добре дошли в националните медии. В същото време редица политици в страната измерват себе си, сравнявайки се с резултатите на ПП „Възраждане”. Премиерът Кирил Петков го е страх най-много от „Възраждане”. Това заяви за Кърджали бг вести областният лидер на формацията д-р Венко Вълчев. Той посочи,че „Възраждане” дължи популярността си на последователна политика. В момента в страната има икономически,социален и духовен мрак. Само нашата партия предлага светлина. Ние сме за рестарт на държавата, каза още д-р Венко Вълчев.Той посочи, че в момента в малките градчета цари страх от елитарните структури на ГЕРБ и ДПС. На  системните партии дължим разруха на икономиката, ограбена банкова система, осквернени социални идеали,посочи д-р Вълчев.

 Първостепенна задача на ПП „Възраждане” в областта е изграждането на общински структури. Така ще се преодолее страха и ще започне рестарта на държавата за региона, каза още д-Венко Вълчев. Според него партията е утроила в поддръжниците си в областта от последния вот насам.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Шю
    ШЮКРИ
    2 -2
    13:45, 24 юни 2022
    Тези от Израждане, са като от някаква секта. Само те са носители на светлината. Другото е популизъм. Поредните политически шарлатани. Ако ги попиташ за икономика, социална политика, здравеопазване или нещо друго ще чуеш или клишета или небивалици. Смешници.
Последни новини