Д-р Венко Вълчев:ПП „Възраждане” не е националистическа ,а национална партия,има място в Кърджали

    ПП „Възраждане” не е националистическа , а национална партия и тя има място в Кърджали и региона. Тя е отворена за хора, независимо от раса,  етнос,религия. Това заяви в Кърджали председателят на местната структура на формацията д-р Венко Вълчев. Той бе категоричен, че партията ще разширява влиянието си в областта. Д-р Вълчев подчерта,че хората в региона се интересуват от конкретни действия на управляващите.Даде за пример предизборна среща в Миладиново, където е бил личен лекар. На срещата дошъл кметът Хасан Азис.Той разяснявал политиката на ДПС. Хората обаче го питали конкретно за съдбата на здравната служба и преди всичко затова защо сградата не е поддържана и техния лекар живее в мизерни условия.

    Хората са най-голямото богатство на региона. Работил съм и в Миладиново и в Джебел. Бях обгрижван навсякъде. Мисля,че ще можем да ги спечелим,каза още д-р Вълчев.

    Стана ясно, че в Кърджали партията ще открива офис на бул.”Сан Стефано”. Там ще провежда приемните си дни народният представител от Девети кърджалийски многомандатен район Георги Георгиев. Депутатът е кърджалийски зет и подчерта,че Кърджали му е като втори роден град. Георгиев посочи,че негов приоритет е инфраструктурата. Вече е провел среща с областния управител Даниел Делчев по болната тема за околовръстния път. В новия проектобюджет има средства.Те трябва да се насочат към Кърджали. Ще проведа среща с регионалния министър ,подчерта депутатът. Той е готов на срещи с градоначалникът Хасан Азис и неговите колеги от общинските центрове в областта за решаване на проблеми с инфраструктурата.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини