Кърджалиец заплашва с убийство млада жена,разследват го

Проверка за отправени закани за саморазправа е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. По първоначални данни 31-годишен мъж заплашил с убийство 30-годишна. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая, причините са в процес на изясняване.

 Внезапно изскочила сърна на пътя в района на село Домище станала причина за пътнотранспортно произшествие вчера около 14 часа. Лек автомобил „ВАЗ“, управляван от 51-годишен, блъснал животното. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

 Два екипа на РСПБЗН-Кърджали реагирали на сигнали за пожари вчера. Около 15 часа огнеборци загасили запален комин на жилищна сграда в областния град. В 21,15 часа бил получен сигнал за горящ контейнер в Кърджали. Незабавно бил изпратен екип, който потушил огъня. И при двата пожара няма нанесени щети.

Спасителен екип на пожарната служба в Кърджали извадил жена от аварирал асансьор в жилищен блок в областния град. Сигналът бил подаден вчера в 9,45 часа. В 19,12 часа снощи гражданин сигнализирал за разлят живак от счупен термометър в апартамент. Двама спасители почистили коридора на жилището, където станало произшествието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини