Нашенец мами пътна полиция с книжка менте от Дания

Досъдебно производство за съставяне на фалшиво свидетелство за правоуправление на МПС  е образувано в РУ-Кирково с постановление на прокуратурата. Документът e образец на Кралство на Дания на името на жител на община Кирково. Разследващ полицай работи по случая с оглед на чл.308, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

200 лв. глоба е наложеното административно наказание на 25-годишен, влязъл в пререкания с трима мъже, след което им нанесъл удари на ул.“Гюмюрджинска“ в Момчилград.  Санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство с решение на Районния съд.

 37-годишен с „Опел“ ударил 15-годишна пешеходка в Момчилград вчера около 8 часа. Пострадалата била настанена под наблюдение в кърджалийската болница. Тестовете на водача за алкохол и наркотици са с отрицателни резултати. Произшествието е било обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Паркиран лек автомобил „Ситроен“ се запалил около 14 часа вчера в Кърджали. Екип на пожарната служба в областния град загасил огъня, причинен от късо съединение. Изгоряла електрическата инсталация.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини