Деца връщат намерени дебитни карти,благодарят за проявен професионализъм на кърджалийски полицаи

Полицейски служители от РУ-Момчилград са издирили две собственички на изгубени дебитни карти и са им ги върнали. Две от банковите карти били намерени от ученички – седмокласничките в СУ „Никола Вапцаров“ Емел Сабриева и Гизем Мустафа и второкласничката в ОУ „Д-р Петър Берон“ Шанан Боюклиева. 26-годишният Зехран Стефанов намерил също дебитна карта и я предал в полицията. Ръководството на ОД на МВР-Кърджали изказва благодарност за достойната постъпка и активната гражданска позиция и доблест на ученичките и 26-годишния мъж.

За проявен професионализъм в опазването на обществения ред и противодействие на престъпността ръководството на ОД на МВР-Бургас изказва благодарност на шестима служители на Областната дирекция в Кърджали. Младши инспекторите Радослав Каракехайов, Тони Николов, Серкан Мурад, Самир Мурад, Кенан Мехмед и младши експертът Катя Цветкова са били командировани през летния туристически сезон в помощ на колегите си от Бургас и успешно са се справили със задачата за осигуряването на добър обществен ред.

В ОД на МВР-Кърджали е предадена изгубена сума, намерена в комплекс „Пентагона“ около 11,30 часа вчера. Собственикът на парите може да ги потърси и да ги получи в дежурната част на ОД на МВР /сградата с градския часовник, входа откъм общината/, след като съобщи размера на сумата и номинала на банкнотите.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини