Задържаха жител на Кьосево,отнел със заплахи три лева от дете

При проведени във връзка с жалба мероприятия, полицейски служители са установили и задържали жител на с.Кьосево, отнел на 15.09.2021 г. чрез използване на заплахи, сума в размер на 3 лева от малолетно дете. Извършителят е задържан. 

На 15.09.2021 г. на територията на област гр.Кърджали е възникнало 1 ПТП:

  • Около 20.00 ч. в гр.Кърджали водач на лек автомобил управлявайки го с несъобразена скорост блъснал насрещно движещ се автомобил, изгубил контрол и блъснал друго МПС, паркирано на пътното платно. Водачът е напуснал местопроизшествието без да уведоми и изчака контролните органи. В 20.55 часа е установен в землището на с.Звезделина. Алкохолната му проба е 2.14 промила. Образувано е бързо производство. Лицето е задържано.

      В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство срещу жител на гр.Кърджали, държал без разрешение наркотични вещества. Лицето е задържано за срок до 24 часа.

На 15.09.2021 г. на територията на областта са възникнали 2 пожара, при които са горели сухи треви в землището на с.Сушево, общ.Момчилград и горска постеля в землището на с.Козица, общ.Джебел. При пожарите, гасени от екипи на РСПБЗН, не са пострадали граждани и нанесени материални щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини