Бабаит бие сестра си посред бял ден в Кърджали,задържат го

За хулигански действия 47-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 14 часа вчера между него и сестра му възникнал скандал на улица в областния град. Мъжът се държал агресивно и съборил жената на земята. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство  за налагане на административно наказание.

Притежател на наркотично вещество е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 1 часа тази нощ полицейски служители проверили 19-годишен в паркиран автомобил „Мини Купър“ в село Опълченско. Открита била суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в управлението. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорисково наркотично вещество.

Полицаи от РУ-Ардино са разкрили „по горещи следи“ кражба на мъжка чанта с около 1000 лв., мобилен телефон, лична карта, свидетелство за правоуправление на МПС. Кражбата била извършена около 8 часа в двора на болницата в града. След подаден сигнал и предприети бързи действия било установено, че извършителят е 52-годишен хасковлия. У него са били намерени всички откраднати вещи, които са иззети. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини