Побой в мазе в Кърджали завърши със средна телесна повреда

За нанесена телесна повреда 42-годишен е задържан в РУ-Кърджали. По първоначални данни в мазе на жилищен блок в областния град мъжът наранил свой познат на 49 г. Инцидентът станал на 25 юли в полунощ. Пострадалият е бил настанен за лечение в болницата в Кърджали. Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието, причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство в РУ-Кърджали за нанесена средна телесна повреда.

Полицаи от РУ-Крумовград разкрили кражба, извършена вчера в центъра на града. След подаден сигнал, че от пейка е изчезнала чанта с мобилен телефон, били организирани издирвателни действия и установена извършителката – 49-годишна жена. Откраднатите вещи са били намерени и иззети. Проверката по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

 Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Момчилград. 26-годишна жена не изплащала определените по съдебен ред месечни вноски на малолетния си син, като натрупаната до момента сума и около 3800 лв. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини