Млад мъж удари баба по главата, прати я в болница

30-годишен е бил задържан в РУ-Момчилград за нанесена телесна повреда на 86-годишна жена. Инцидентът станал около 7,30 часа в жилището на пострадалата. След възникнал спор мъжът нанесъл удар по главата, след което жената била настанена за лечение в болницата в областния град. Проверката по случая е по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

 Проверка за отправени закани за саморазправа и самоуправни действия е започната в РУ-Ардино с прокурорско постановление. Заплахите били отправени в спор между двама жители на града по повод разрушена ограда. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по изясняване на случая.

. Задържане в поделенията на МВР за срок от 3 денонощия е наложеното административно наказание на 41-годишен. Около 23,30 часа на 4 март пред търговски обект мъжът заплашил с джобно ножче 23-годишен и му нанесъл порезна рана в областта на ръката. Санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство, решението е на Районния съд в Кърджали.

Досъдебно производство за съзнателно използване на неистински официален документ е образувано в ОД на МВР с постановление на Районната прокуратура. Пред Териториалното поделение на НОИ бил представен образец за придобит осигурителен стаж с вписани неверни данни. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини