Бой между роднини,пенсионер троши главата на опонента си с тояга

Роднински спор завършил с ранен и настанен в болница. Около 13 часа на 23 юли в село Илийско възникнал скандал в двор на къща между 67-годишен и 44-годишен. По първоначални данни по-възрастният нанесъл удари с тояга в главата на опонента си, който бил настанен под наблюдение в болницата в областния град. Извършителят на деянието е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Проверката по случая е за нанесена телесна повреда и се извършва от група „Охранителна полиция“.

Проверка за нарушаване на противоепидемични мерки е започната в РУ-Джебел, след като 49-годишна жена не била открита на посочения от нея адрес за карантина. 10-дневното предписание е било издадено от РЗИ-Хасково, а нарушението констатирано от полицейски служител на 23 юли. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

За хулигански действия двама са били задържани в РУ-Кърджали. На 24 юли около 1,30 часа те предизвикали скандал край комплекс във вилна зона в село Петлино и нанесли побой на 50-годишен. Материалите по случая са били внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Районния съд са били наложени глоби по 300 лв. на извършителите.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини