Социалистите в Кърджали отбелязаха Девети септември

Традиционно и тази година членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия, съобразявайки се с  противоепидемичните мерки,в по-малък състав се събраха да отбележат 76 – та  годишнина от събитията на 9-ти септември 1944 година.

     Точно в  18.00 часа пред паметника на Малчика в парк "Горубсо" те поднесоха венци и цветя в знак на почит и признателност към загиналите в антифашистката съпротива.

Ръководствотона партията напомня на всички свои членове, че на 12 септември, ще се проведе първият в историята на партията пряк избор за председател. Секциите, в които ще имат право да  гласуват кърджалийските социалистисенамират в офиса на Партията,зад кино „ Орфей“.Началният час е 7.00сутринта, а изборния ден ще продължи до 19.00часа.

Това съобщиха от местната централа на БСП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    1 0
    08:38, 10 сеп 2020
    Грохнали възрастни, честит им празник! Защо ги няма Даниел Делчев, Назми Мюмюн? Май на багдасара не му изнася да има хора с позиция и мнение и той ги изолира и дистанцира за да може с хората на Пеевски в Кж/ДПС/ да върти неговите далавери и на кючюка.
  • 2
    Би
    Бисер
    1 0
    09:09, 10 сеп 2020
    багдасаров като, че ли още е със свинаря Гергов, Станишев, Миков. От БСП Кж познавам един с големи топки, който каза и застана като бетон зад Корнелия Нинова. Това е бай Назми! А Кючуков както винаги, гледа очите на лицемерния и от който е зависим - багдасаров
  • 3
    Кь
    Кьрджалиец
    1 0
    09:43, 10 сеп 2020
    Че е със Станишев, михов, свинаря няма съмнение! Оставка, оставка, оставка на багдасаров, купения от групата на Пеевски, ДПС, предателя на кърджалийци. Занимаващия се с интриги, лъжи, клевети, машинации и манипулации. ОСТАВКА на м. багдасаров!
  • 4
    Вл
    Владимир
    0 0
    09:52, 10 сеп 2020
    багдасаря хвърля кал, мърсува по свои другари, пише с главни букви коментари и. н. Много ниско, това не го правят дори манготата!
  • 5
    Ис
    ИСТИННОСТ
    1 0
    10:48, 10 сеп 2020
    милко се е върнал от плажуване Бяла със сезон ЕСЕН, ясенова У
Последни новини