Евродепутатът Илхан Кючюк: Във всяка европейска държава циникът Симеонов щеше да е в историята!

Евродепутатът от ДПС/Обнови Европа Илхан Кючюк направи остро изказване от трибуната на Европейския парламент. Повод за това бе изборът на крайниянационалистВалериСимеонов за заместник-председател на българскияпарламент. „И аковсеощесизадаватевъпроса за когоговоря, тонекавиприпомня“, каза в началото г-н Кючюк и продължи: „Това е лицето, коетоблъскашевъзрастнижени на границата с Турция, дошли да гласуватили да видятроднинитеси. Мотивътмубешеединединствен - те са етническиразлични! Наричашеромскитемайки, чераждат като кучки... Наричашемайките на деца с увреждания “кресливижени” с “ужболнидеца”!“.

„Във всякадругаевропейскадържаватозициникотдавнащеше да бъде в историята на политиката. Но в Българиясенаграждава и овластява.Още по-тъжното е, четовастава с подкрепата на българскитепартиичленуващи в ЕНП и ПЕС“, продължи г-н Кючюк. Той съобщи, че ДПС имат въпроси и към Европейската комисия. „ГоспожоЮрова, какКомисията ще осигуриопазването на принципите на толерантност и човешкодостойнство на европейските граждани закрепени в чл.2 от ДЕС?Ще задаваметакивавъпроси и ще настояваме за нашитеотговори!“, завърши евродепутатът от ДПС/Обнови Европа.

Тук можете да намерите и линк от изказването на г-н Кючюк:

https://youtu.be/jIafCHhBpzs

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    българин
    0 0
    07:44, 27 ное 2019
    скрий се бе папагал. защо си въобрази че си нещо освен едно чучуло изпратено на случаен и квотен принцип. ти ще ми представляваш България.
Последни новини