Създадена е временна организация на движение в района на Дома на културата за предаването на изборните книжа

Без сериозни нарушения и инциденти протече изборният ден в област Кърджали. В ОДМВР преди и по време на изборите бяха подадени общо 20 сигнала,отнасящи се до изборния процес. При извършените проверки не са установени факти и данни за извършени нарушения и престъпления. Няма образувани досъдебни производства във връзка с изборите за общински съветници и кметове в областта.

От 19,30 часа тази вечер в района на Дома на културата в областния град, където работи Общинската избирателна комисия, се въвежда временна организация на движение. Улиците, които водят към сградата, ще бъдат затворени за движение с цел бързото придвижване на автомобилите, които транспортират протоколите и изборните книжа от секционните избирателни комисии за предаването им в ОИК. Временната организация на движение ще продължи до приемането на книжата от всички секционни избирателни комисии в община Кърджали.

През днешния ден в паспортните звена в областта бяха издадени 41 удостоверения за гласуване, а през последната седмица общо 68 удостоверения.

Това съобщиха от   Регионален пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини