Актьорът, който ще изиграе Наим Сюлейманоглу, вече снима в България

От няколко дни в Кърджали кипи усилена работа по филма “Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу” – биографична лента за легендарния щангист.
Заради това от Турция са пристигнали актьорите, които ще изиграят спортиста и майка му в младостта му. 20-годишният актьор Хаят ван Ек публикува в инстаграм и първи снимки от снимачната площадка заедно с колежката си Селен Йозтюрк. Той ще бъде в ролята на младия Сюлейманоглу, а тя – негова майка.
Актьорът Хаят ван Ек е роден в Амстердам, баща му е холандец, майка му е туркиня, а от шестгодишен живее в Турция. За да влезе в кожата на българския щангист, ван Ек тренира усилено във фитнеса с тежести под вещото ръководство на брата на Наим Мухарем Сюлейманоглу. За снимките на филма
младежът ще облече и синьото трико на спортната легенда, с което го помнят милиони почитатели и зрители по света.
В лентата ще видим също актьора Йеткин Дикинджилер, известен изпълнител и в турските сериали, който сега ще бъде в кожата на бащата на Наим.
Ролята на първия треньор на Наим, роденият в България щангист Енвер Тюркилери, който се изселва в Турция през 1989 г., е поверена на Гюркан Уйгун.
От кадрите в социалните мрежи се вижда, че част от снимките са в Кърджали и Момчилград. Освен тук, лентата ще има локации в Турция и Азербайджан.
Филмът ще пресъздаде бягството от България, спортната кариера в Турция, срещи и събития, личности, белязали живота на Наим Сюлейманоглу, обещават от продукцията.

www.24chasa.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини