ОУ „Христо Ботев“ в село Габрово чества патронен празник

В навечерието на 2-ри юни Денят на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България основно училище „Христо Ботев” в чернооченското село Габрово отбеляза своя патронен празник.

С различни спортни мероприятия и тържество в двора на учебното заведение ръководството, учители, ученици и родители почетоха паметта на героите.

По време на събитието  специални поздрави и награди от директора на училището  Недрет Мехмед получиха печелившите в надпреварите по шах, колоездене, футбол, баскетбол, волейбол, рисуване по асфалта, кулинария, направа на икебана и други игри.

Директорът поздрави учителите и учениците и им пожела здраве и все повече успехи, които да славят тяхното училище.

В сценария за тържеството на патронния празник бяха заложени тематични песни и стихове посветени на Христо Ботев и загиналите герои за свободата и независимостта на България.

Радостен съм, че този ден ми дава повод да изразя дълбокото си уважение и признателност към всички Вас, които посвещавате своя труд, талант и усърдие за образованието и възпитанието на нашите деца. Всичко това дава възможности на учениците за бъдещата им реализация в живота, подчерта Недрет Мехмед.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини