Писателката Моника Атанасова от Кърджали представя първата си книжка за деца

    По повод 1 юни, Деня на детето, писателката Моника Атанасова обяви, че е готова първата ѝ  детска книжка.

    „Обичливко в Сънеландия“, излязла от печат само преди няколко дни. На 29 май е представена на Пролетния панаир на книгата в София от издателство „ИвиПет“, които я промотират като най-новото си издание, точно преди панаира. Ето и анонсът към творбата, написан от авторката:

                           Здравейте, прекрасни сладурковци!

    Виждам, че в момента докосвате кориците на тази невероятна книжка. Знайте, че тя е написана за вас, децата с добри и отворени сърца.

    Да, не се колебайте, грабвайте я още сега! Тъкмо за вашите чисти усмивки копнее моят малък герой. Защото Обичливко е точно същото дете, каквото сте и вие. И той жадува игри от сутрин до вечер, забавни приключения, нови играчки и верни приятели. Това е едно любвеобилно момче, което душа дава мама и тате да го обичат и водят тук-там.

    И така, докато се усетите, Обичливко ще ви поведе из чудната страна на мечтите. Там вие, мили мои, ще изживеете с него незабравими моменти, опасни ситуации и увлекателни приключения. След всяка история вие ще искате още и още. Гарантирам!

    Ще се уверите, че много лесно децата с добри сърца политат с хвърковатия Вихрогон, за да участват в куп вълнуващи истории. Няма как дори и някакъв змей да ви се опре. Ръка за ръка с Обичливко и Мария ще спасявате Сънеландия от беди.

    Забележете, че тук имате възможност да оцветявате, разказвате и измисляте какво би станало по-нататък. Но стига съм издавала тайните на книжката, която държите вече в ръце. Не губете време, убедете се сами колко съм права!

    От автора

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини