22 °C

Трима задържани в Кърджали :за хероин,за размахване на нож и за кражба на козметика

34-годишен е задържан с хероин в Кърджали. Около 1,30 часа на 18 март на ул.“Републиканска“ в областния център мъжът бил спрян за проверка от полицаи, които намерили у него кафяво прахообразно вещество. При извършен тест субстанцията реагирала на хероин. Дрогата е иззета и е на съхранение в полицейското управление, а притежателят й задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за незаконно притежаване на наркотично вещество.

Мъж, размахвал нож срещу персонала в игрална зала, е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал около 4,30 часа в събота в областния център. 34-годишен посетител, раздразнен от лошия си късмет в играта, се скарал с персонала и го заплашил с нож. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ и е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулигански действия.

За кражба от голяма търговска верига 50-годишна е задържана в РУ-Кърджали на 17 март. Жената се опитала да излезе с козметика за около 30 лв., без да плати. Сектор „Охранителна полиция“ продължава изясняването на случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини