Задържаха 56-годишен шофьор за притежание на наркотик

56-годишен е задържан за притежание на наркотик. Полицейски служители от РУ-Кирково установили водача на товарен автомобил „Шкода“ около 20,20 часа, когато поставял на място край пътя в село Чорбаджийско пакетче с бял прах. При направен тест субстанцията, около 4 грама, реагирала на кокаин. Дрогата е иззета, мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежание на високорисково наркотично вещество. Разследващ полицай и група „Криминална полиция“  продължават работата по случая.

Крумовград. Полицаи от РУ-Крумовград разкриха кражба на помпа и части за водоснабдителна мрежа. В момента на изнасяне на вещите от складово помещение в града бил задържан29-годишен местен жител. Инкриминираните вещи са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Започната е проверка, която се извършва от група „Криминална полиция“ в управлението.

Отпадъци в двор на необитаема сграда в село Звездел са били запалени вчера около 16 часа. Екип на РСПБЗН-Момчилград загасил пожара, причинен от небрежна работа с огън. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини