Задържаха в ранна утрин кърджалиец с дрога

Кърджалиец е задържан с наркотик. Около 2 часа тази нощ в Кърджали за проверка е бил спрян 41-годишен. Полицейските служители намерили у него суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. В РУ-Кърджали е образувано е досъдебно производство за незаконно придобиване и държане на високорисков наркотик.

Сигнал за пожар в къща в Кърджали е подаден тази нощ. На място незабавно са били изпратени три екипа на РСПБЗН-Кърджали, които при пристигането заварили да горят навес и покривът на къщата. Изгорели 120 кв. м покривна конструкция на къщата, навесът, домашно имущество, сено, домашно животно. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство. Около 13 часа на 24 февруари пламнали сухи треви и храсти в района на село Поточница вследствие на небрежност при боравене с открит огън. Екип на РСПБЗН-Крумовград загасил огъня. Няма материални загуби.

На 25 февруари в 8,15 часа е подаден сигнал за паднал кон в канавка в село Априлци. Екип на РСПБЗН-Подкова извадил животното с помощта на въжета.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини