Ахмед Доган събира актива на ДПС в Сараите днес

Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС и парламентарната група на партията се събират при почетния председател на партията Ахмед Доган. Заседанието е насрочено за 15 часа във вторник в базата на ДПС  в столичния квартал „Бояна“.
 Идеята сбирката да е при Доган е била на парламентарната група.
 Според източници на Епицентър.бг на заседанието на ръководството на ДПС ще се обсъждат трусовете в държавата през последните седмици, напрежението между институциите и скандалната сделка за ЧЕЗ.
 Депутати обясниха пред Епицентър.бг, че по принцип редовните заседания на парламентарната група се провеждат в централата на партията на бул. „Александър Стамболийски“ 45 А.
Този път обаче депутатите са поискали заседанието да е при почетния председател в "Бояна", за да бъдат изслушани повече мнения във връзка с напрегнатата ситуация в страната през последния месец и да се чуе обобщаващия анализ на д-р Доган.
Заседанието ще бъде водено от председателя на партията Мустафа Карадайъ.
 Припомняме, че президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов размениха остри реплики, а вече втора седмица държавата се тресе от скандалната сделка на Гинка Върбакова за активите на ЧЕЗ в България.
http://epicenter.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини