Тарикат кара без книжка, друг къта стоп палка в колата си

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил от водач без шофьорска книжка. 44-годишен се движил с „Фиат“ и бил спрян за проверка на ул.“Първи май“ в Кърджали на 13 декември около 20,30 часа. Шофьорът не представил свидетелство за правоуправление, а след извършена справка полицаите установили, че не притежава такъв документ и вече е бил наказван по административен ред за шофиране, без да има право. Мъжът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа.

Стоп-палка, която се използва в МВР, е била открита при проверка на лек автомобил „Фолксваген““, управляван от 22-годишен. Колата била спряна от полицейски служители вчера на разклона за село Плазище. В багажника била открита стоп-палка, която водачът е придобил и държи в нарушение на Закона за МВР. Проверката по изясняване на случая продължава в РУ-Джебел.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. 39-годишен се движил с „Мерцедес“ и бил спрян за проверка снощи около 22,30 часа от полицейски служители в района на КПП „Чилик“. Тестът за алкохол отчел 2,02 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан в полицейското управление в Кърджали и работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини