Полицаи изземат пистолет, пожарникари гасят „Опел“

Газов пистолет е бил открит в частен дом в село Горско Дюлево от служители на РУ-Момчилград. Проверката е била извършена в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. 61-годишният собственик на оръжието не е представил документи за регистрация. Пистолетът е иззет и е на съхранение в РУ-Момчилград. Съставен е акт по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

162 автомобила и 191 лица са били проверени в специализирани операции на териториите на полицейските управления в Момчилград и Кирково с цел засилен контрол на водачите за употреба на алкохол и упойващи вещества и наличие на застраховка „Гражданска отговорност. За констатираните 57 нарушения са съставени 5 акта и 52 фиша по ЗДвП.

Лек автомобил „Опел“ се запалил по време на движение вчера в 14,40 часа на ул.“Мара Михайлова“ в Кърджали. Няма пострадали. Трима огнеборци загасили огъня, който унищожил моторното превозно средство. Късо съединение причинило произшествието. Екип на службата в Крумовград загасил запален комин на жилищна сграда в града. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини