295 кърджалийци се включиха в лотарията на НАП

Броени дни остават до тегленето на първата седмична награда от второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП.  Късметлията ще стане ясен на 18 декември в сутрешния блок на bTV между 8,30 и 9,00 ч. Той, както и следващите трима седмични победители, ще се радват на чисто нова игрова конзола с две безплатни игри към нея.

До сега за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани над 3 млн. фискални бонове на обща стойност 50млн. лв. Над160 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са регистрирали касови бележки на стойност над 9000 лв.

Статистиката на Лотарията сочи, че 55% от потребителите са мъже. Близо 10% от регистриращите касови бележки имат интереси в областта на спорта, а 3 на сто посещават готварски форуми и рубрики и се интересуват от хранене и напитки.

295кърджалийци  вече са част от лотарията. Те са регистрирани 28 204 броя касови бележки на стойност 425 067 лева.

1 170  касови бележки  са регистрирани през ПОС терминал, а 6 потребителя участват в лотарията чрез мобилното приложение като са регистрирали 278 покупки. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини