GISSEN: „Ардино, каквото го видях”

Фотоизложбата „Ардино, каквото го видях” показва Галерия GISSEN. В типичния си репортажен стил авторът Живко Тенев ни показва една малка, но съществена частица от Ардино. Това е първата фотоизложба на автора за тази година. В първите дни на януари той показа живописта „Genesis” и „Фрагменти от една мозайка”. След това дойдоха карикатурите „Репортаж от мястото на вица” и живописта „Стъпканите слънчогледи” от музея на Ван Гог в Австердам. Последният му проект за тази година бе „Дигиталният GISSEN”.
Фотоизложбата „Ардино, каквото го видях” е един фото разказ за родопския град. В района на община Ардино се намира „Дяволския мост” и култовия комплекс „Орлови скали”. Не по-малко интересни са хората, които живеят в Ардино, затова за тях е отделено особено внимание.
С това GISSEN отново ни напомня, че продължава да е най-креативният художник в България. Само през миналата година той показа 12 различни изложби в няколко жанра. През последните 13 години той е представил 105 свои изложби. Има участия в повече от 110 международни изложби на четири континента. Печелил е награди на международни салони на карикатурата в Италия, Сирия и Китай. Характерното за GISSEN е това, че от 2007 година насам представя своите продукции единствено в интернет, където са били разгледани от над 350 000 зрители.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини