ДОСТ в България и в Кърджали навършва една година

По случай годишнината от учредяването на националната и  областната структура на ПП ДОСТ областното ръководство се обръща с Поздраветилен адрес към членовете и симпатизантите:

Честита първа годишнина смели съпартийци!

Не се страхувайте от свободата!

Областния съвет на ДОСТ – Кърджали поздравява всичко свои смели членове, съпартийци, съмишленици и дейци по случай първата годишнина от основаването ПП Демократи за отговорност, свобода и толерантност - новата ни родна стряха, новия ни пристан на сигурност и най-висша форма на демократичен инструментариум за извоюване на тъй жадуваното равноправие и признание в собствената ни родина. Родина, която дълго съграждаме не само с ръцете си още от времето на трудова повинност, жп и строителни войски и годините на социалистическото строителство, но и с телата и саможертвата на хилядите наши братя турци и помаци, които дадоха своя живот в името на България по време на двете световни и балкански войни, както и в памет на десетките жертви на тоталитарния режим в страната. Да не забравяме, че дори и най-трудните моменти отминават и остава поуката, от която следва да се поучим и задружно да заемем полагащото ни се достойно място сред българското общество. Времето на страха отмина. Нека не прекланяме глави, да бъдем смели, задружни и постоянни в преследване на заветната цел в името на запазване на идентичност, име, религия, език и отвоюване на икономически просперитет. Да на интеграцията без асимилация на идентичността! Да на равноправието без положителна дискриминация. Да на свободата не на страха! На този ден преди една година започна нашия поход за демокрация. Година по късно вече сме над 100 000. Честита първа годишнина и за много години на всички смели достове.

Временен областен съвет на ДОСТ - Кърджали

.Платена публикация

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ту
    Турчина Бекир
    1 -1
    16:38, 10 апр 2017
    Вън от българия на продажниците на диктатора Ердоган и предателирите.Вашата партия незабавно трябва да спрат,защото не сте българска партия.Сизин гиби домуз инсанлар гюрмедим.

    Сиз хърсъз чъктънъз апталлар ве чакаллар.
Последни новини