Александър Симов:ДПС са ни противник,но истинския враг са ДОСТ

ДПС са ни противник, но ДОСТ са истинският враг в Кърджали. Това каза Александър Симов, член на Изпълнителното бюро на БСП пред журналисти и водач на листата на партията в Кърджали, предаде  „Фокус“. По думите му е имало дебат около водачеството му в Кърджали. „В крайна сметка след като ми направиха предложението, реших да приема с ясното съзнание, че това е трудна битка. Районът не е лесен, но пък за сметка на това хората там са интересни, предизвикателството е интересно. Смятам, че БСП ще направи една много хубава кампания в този район. Докато течеше дебатът за Кърджали, Стефан Данаилов припомни, че през 2005 г., когато той беше водач там, събра близо 17 хил. гласа, но не успя да влезе, си припомни, че това е била една от най-емоционалните и истински кампании“, коментира Симов. Той обясни, че БСП все пак е вкарвала депутати от Кърджали. Според него битката между ДПС и ДОСТ там ще е много интересна. „Сега в залата проф. Ваня Добрева каза, че всъщност истинският враг на БСП в Кърджали трябва да е именно ДОСТ като партия, контролирана от чужд лидер. Аз съм склонен да споделя нейното разбиране“, допълни той.
Според него при утвърждаването на листите не е имало заобикаляне на процедурите, а разбирането, че Изпълнителното бюро има правото да направи своите кадрови предложения. „В БСП винаги има някакъв вид спорове. Не смятам, че споровете са били нещо много голямо, нещо грандоманско“, коментира Симов. На въпрос дали е било решение да се отрежат всички хора с парламентарен опит от водачеството в листите, той посочи, че е имало спор в БСП за това. „Аз съм на мнението, че е добре да се опита тази идея. Корнелия Нинова получи правото да предложи своя визия за БСП. Тепърва ще видим дали тя ще сработи“, каза той и коментира, че според него доволните са повече от недоволните. Симов заяви, че представителите на гражданската квота са хора, които са разпознавани в левите среди. „Срещу тях глас изобщо не се чу, те бяха приети изключително радушно“, допълни Симов.
„Смятам, че идеята БСП да си направи една принципна коалиция е изключително ценна и сега се вижда, че решението е било правилно“,

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ки
    кирил киревъ
    5 0
    19:19, 11 фев 2017
    Народа не иска ДПС-ДС , БСП агентите, ДПС ще баде наказана, народа ще гласува за ДОСТ,
    • Не
      Незапознат
      0 0
      23:32, 11 фев 2017
      Народа е стадо офце лъгано постоянно с обещания.От всякой.От всяка партия.Политиците са най-долното и мръсно животно съществувало някога след така нареченият тоталитаризъм.Направиха така че думата българин да е символ на презрение и омраза за чужденците.А в страната си да се чувстваме по зле и от роби.Станахме ''м@нгали''за европейците.А тук да нямаме никакви права и да сме тормозени от това малцинство.Държава на малцинството над безхарактерното мнозинство.Родината ни се превърна във бардак където политиците са сутеньорите а ние сме курвите.Дават ни на всякой да ни опъва а те да трупат пари.Вижте колко чужди фирми сложиха ръка на националните ни богатства и ги изсмукват заедно с труда ни.Като дивидентите ги изнасят.А тук остава само мръсотията и мизерията.Ако продължава това за във бъдеще плодородната ни земя ще я превърнат в лунен пейзаж и който оцелее ще лази като хлебарка по нея и ще се мъчи до края на дните си.Но партийната алчност е безгранична.Всякой взе да прави партии и партийки.Бардака взе да става тясен за все повечето и повече сутеньори.Които същевременно взеха да искат все повече и повече.Но всяко нещо си има някаква граница или лимит.Природни,етични и човешки.Които е опасно да се нарушват защото равновесието е в основата на хармонията.Но такова нещо на твари които виждат единсвенно финикийски знаци е невъзможно да се обясни.Затова това което им носи политически и икономически печалби продължават да го изтискват до краен,мародерски начин.За момента пък после каквото ще и да става.Всички от електоратите си ги превърнаха в проститутки.Проститутки които ги пуснаха чисто голи по улиците да се скитат.Да може който ги хване и се облажи да го стиснат за гушата да плаща.И ако не може създадоха кредитните компании да им ''помагат''.Които пък после те карат да връщаш лихви до безкрайност.Цял живот.Мутрите които натрупаха пари чрез рекет,терор,изнудване и заплахи решха да ги изперат и увеличат чрез политиците.И ето резултатите започват да излизат наяве след този геноцид.Тотален разпад на всичко от всякъде.
Последни новини