Безплатни очни прегледи в Момчилград

Безплатни очни прегледи за пациенти ще се проведат в Момчилград. Инициативата се организира от Сдружение „Толерантност“ съвместно със Специализирана болница за активно лечение на очни заболявания „Кристал“. Безплатните прегледи ще се извършват в медицински център „Гина“/до сградата на Общинска администрация – Момчилград/ на 26 и 27 май, съответно от 11.00 до 16.30 часа и от 8.30 до 15.00 часа. При необходимост пациентите ще имат възможност да получат оперативно лечение, което ще се покрива от здравната каса или с доплащане. За целта от ръководството на "Кристал" безвъзмездно ще осигурят транспорт за нуждаещите се до клиниката в София и обратно, както и безпалтният им престой в нея. 

Акцията има за цел да се установят отклонения в яснотата на зрението на пациентите.

Всички желаещи могат да си запишат предварително час на телефон: 03631/78-67. Желателно е пациентите да носят медицинската си документация относно очното заболяване.

Очните лекари препоръчват във възрастта след 50 години да се извършва веднъж годишно профилактично изследване на зрението и измерване на очното налягане. 

„Кристал“ е очна клиника, гарантираща отлично съвместно качество на медицинските услуги, внимание и грижи за всеки един пациент. Оборудвана е  със съвременна високотехнологична апаратура за хирургично и лазерно лечение на различни очни заболявания. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини