Деца от Момчилград рисуват, апликират, изработват пана с природни материали

    Трета седмица, над 30 деца всеки ден посещават занятията по програмата за летния отдих, организирани от Обединен детски комплекс- гр. Момчилград.Те ще продължат до края на месец юли. В групите „Приказен свят”, Изобразително изкуство и приложни умения, Забавни танци и Безопасност на движението по пътищата, на децата, които са на възраст от 4 до 11-годишни се предоставят разнообразни занимания- прожекции и обсъждане на приказки, изработване на книжни с приказки и маски на любими приказни герои. Децата рисуват, апликират, изработват пана с природни материали. Провеждат се състезателни подвижни игри. Изпълняват се практически задачи, свързани с усвояване на правилата за безопасно движение по пътищата, изработват се пътните знаци, които децата трябва най-добре да познават и спазват.
    Групата за Забавни танци на 31 юли ще се представи с две изпълнения в празничната програмата на Международната среща на момчилградчаните.
    По време на празниците най- добрите детски произведения/изработки/ ще бъдат показани на организирана изложба. 
    Картичка с послание, към своите родители, ще отправят децата от групата по Безопасност на движението, насочващо вниманието на всички възрастни хора към опазване живота и здравето на децата на пътя.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини