Новият дует на Майкъл Джаксън с Джъстин Тимбърлейк е на върха (видео)

„Love Never Felt So Good" дебютира в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана  #1 в чартовете на 17 държави и влезе в Топ 5 на още 67 страни по света. “Love Never Felt So Good” стана 49-ия сингъл на Майкъл Джексън в чарта на Билборд - Hot 100.

Ден след световната премиера на новия албум на Майкъл „XSCAPE“, излезе видеото към сингъла "Love Never Felt So Good" в дуетната версия с Джъстин Тимбърлейк.

Режисьори на видеоклипа са Рич Лий и Джъстин Тимбърлейк. От началото до края, видеото е визуален триумф на музикалното наследство на Майкъл. Включени са кадри от "Thriller", "Beat It", "Bad" и  "Smooth Criminal". Джъстин Тимбърлейк отдава почит на своя идол с някои от най-емблематичните движения на Майкъл в самостоятелна хореография и с хип хоп танцьори. Видеото е с 24-часова ексклузивна премиера в канала VEVO и до момента има близо 1.5 милион гледания.

Първоначално песента "Love Never Felt So Good" е написана през 1983 година от Майкъл Джексън и Пол Анка. Майкъл записва демо версия на песента, която през следващите години престоява в личния му архив, докато L.A. Reid не я селектира за продуцентския екип, който започва работа по албума „XSCAPE“. Песента се завършва от Timbaland, Justin Timberlake, Jerome “JRoc” Harmon, John McClain, Giorgio Tuinfort и Paul Anka. 

Стандартната и делукс версия на „XSCAPE“ излязоха на 13/05 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио и телевизия Magic FM & TV.

„XSCAPE“ включва 8 песни, записани в периода 1983 – 1999 година. Албумът разкрива за пореден път защо Майкъл Джексън завинаги ще остане като един от най-влиятелните артисти в света на музиката.

Джон Бранка и Джон Маклейн, представители на „Estate of Michael Jackson“: „Майкъл винаги е бил новатор, той непрекъснато работеше с нови продуценти в търсене на ново звучене. Този албум улавя по много начини неговия дух“.

"Майкъл е диамантът в голямото семейство на Sony" – се казва в официалното изявление на Kazuo Hirai, президент на Sony Corporation. "С излизането на албума ‘Off The Wall’ през 1979год. до днес, Sony Music Entertainment издава всички записи и проекти на Майкъл Джексън. За нас е голяма чест, че всички компании с марката Sony работят заедно в подкрепа на на музикалното наследство на Майкъл Джексън". XSCAPE е подкрепен глобално от всички компании в семейството на Sony в различните сфери: Sony Corporation, Sony Mobile Communications и Sony Network Entertainment.,

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини