ГЕРБ пусна три свободни зони в Хасково

Три зони със свободен достъп до интернет осигури ГЕРБ Хасково. От днес всеки гражданин може да ползва безплатен безжичен интернет в градинката пред театъра, в парка до Езиковата гимназия и в Кенана, преди комплекс „Фантазия”. Зоните с безплатен WI-FI ще бъдат означени с табели.

„Избрахме тези места, защото там ходят предимно млади хора”, обясниха идеята си от партията. При стартирането на зоните със свободен достъп до Мрежата освен местните активисти на ГЕРБ присъстваха кандидатът на партията за евродепутат Ева Паунова и бившият икономически министър Делян Добрев.

„Това ще бъде приоритет на ГЕРБ в бъдещия Европарламент – развиването на модерните технологии, дигитализацията, уеднаквяването на законодателството на страните. С пускането на трите свободни зони в Хасково искаме да покажем, че е важно да бъдем свързани и да не губим време. България няма време за губене”, заяви кандидатът за Европарламента Ева Паунова.

„Това не е само предизборна акция. ГЕРБ ще продължи да плаща сметките за свободните зони и след изборите”, допълни Делян Добрев. По думите му в Хасково ГЕРБ няма нито един предизборен билборд. „Първата причина е, че всички са изкупени предварително от ДПС, БСП и Атака. Ние сме най-голямата политическа сила в парламента, получаваме най-голяма държавна субсидия, а нямаме нито един билборд. Атака са с най-малка субсидия, а са изкупили билбордовете. Но втората, по-важна причина е, че предпочитаме да вложим субсидията в три свободни за достъп до интернет зони в Хасково, отколкото да ги хвърляме за скъпи предизборни билбордове”, обясни Добрев.     

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини