Рекордът на P!nk (видео)

В Мелбърн P!nk поставя абсолютен рекорд за най-много концерти в една зала в рамките на едно и също турне. Резултатът е 18 поредни концерта пред близо 250 хиляди души. P!nk подобрява собствения си рекорд, поставен при предишното й турне „Funhouse Tour” през 2009г. 

The Truth About Love Tour: Live From Melbourne е шоу, което обединява сценография, мултимедия и акробатика в едно, превърнали се в запазена марка за концертите на P!nk. Режисьор и арт директор на шоуто е Ларн Поланд (режисьор и на предишния DVD албум на певицата - The Funhouse Tour: Live In Australia). Поланд създава внушителна визуално-сценична продукция, която включва разнообразни пиротехники и въздушни каскади в динамичен музикален микс. Рекордното като продължителност и посещаемост турне на P!nk - The Truth About Love Tour - продължава и в момента и ще приключи на 14/12 със заключителния концерт в Атланта (САЩ). 

Седмият студиен албум на P!nk - The Truth About Love – дебютира на #1 в чарта на Билборд Top 200, както и в класациите на още 6 страни. Албумът е с платинен статус на продажби в САЩ, 8 пъти платинен в Австралия, 2 пъти платинен във Великобритания, Германия, Ирландия и Холандия, и платинен в други 10 държави. The Truth About Love е с номинация за Грами в категорията „Най-добър поп вокален албум”. От „The Truth About Love”  излязоха абсолютните хитове “Blow Me (One Last Kiss)”, “Try” и “Just Give Me A Reason” с участието на Nate Ruess, които станаха 12-ят, 13-ят и 14-ят по ред сингъл в Топ 10 в „Billboard Hot 100”. 

През 2000 година излиза дебютният албум на P!nk (с истинско име Алиша Мур) и до момента певицата има в дискографията си 6 студийни албуми: Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse и Greatest Hits So Far!!!,  продала е над 40 милиона копия от албумите си, 65 милиона сингли (от които 20 милиона са дигитални продажби), над 1 милион DVD-и албума по света и има 14 сингъла в Топ 10 на класацията Billboard Hot 100. И това не е всичко. Пинк притежава 3 награди Грами, 2 музикални награди на Билборд, 5 награди MTV Video Music Awards, 2 отличия от европейските награди на MTV, 2 награди People’s Choice и мн. други. През 2013-та тя е обявена от Билборд за „Жена на годината”

С повече от 140 концерта в 13 държави по света, изключителният спектакъл The Truth About Love Tour на суперзвездата P!nk ще бъде издаден на DVD и Blu-Ray формат от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Премиерата на албума  The Truth About Love Tour: Live From Melbourne  е на 25 ноември, 2013г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини