Рафи пее суинг (видеопремиера)

Днес е премиерата на новия сингъл и видеоклип на победителя от първия сезон на X Factor Рафи. 
 
С „Не Ме Разбра” Рафи се връща назад във времето на суинга, неустоимите жени, маговете, гангстерите и бляскавите партита на 30-те години.

Освен, че грабна сърцата и зрителския вот в два последователни реалити формата на телевизията – първият сезон на X Factor и първото по рода си шоу Като Две Капки Вода – Рафи изгради и имидж на един от най-успешните млади изпълнители на българската музикална сцена през последните две години.
 
След издаването на супер успешния си дебютен сингъл 4321, записан в студио в Лондон и изключително симпатичната си колаборация с Део, Лео и Играта  - 4D, Рафи е готов с нов сингъл и видеоклип.  „Не Ме Разбра” е авторска колаборация между Борислав Бояджиев – Борче, Светлин Къслев и Рафи, а супер закачливият текст е дело на Ивайло Вълчев, Георги Николов – Гопето и Рафи. Негов продуцент е Вирджиния Рекърдс, представител на Sony Music за България.
 
Видеото, което е брилянтно пресъздаване на бляскавата атмосфера и безкрайните партита на 30-те години, е създадено от режисьора на „Под Прикритие”, „Фамилията”, „Революция Z” и още много хитови БГ продукции – Димитър Гочев. Спецификата на епохата на сиунга е майсторски уловена от оператора Григор Комитски, а за реализирането на пищната и мащабна продукция се погрижиха екипите на CAMERA и Вирджиния Рекърдс.
 
Продукцията е реализирана с помощта на Coca-Cola. Брандът излъчи Рафи за техен победител в онлайн кампанията „Сподели”, която се организира в социалните мрежи в България през лятото на 2013-та год. 

С изключително актуалния микс от модерен бийт и суинг елементи, „Не Ме Разбра” дава заявка едновременно за предстоящ клубен хит и за стилно присъствие в българския радио и телевизионен ефир през предстоящите месеци. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини