„Юнак” победи с 2:0 „Родопи” в приятелски мач

Юнак

Отборът на „Юнак” от Ардино победи „Родопи” от Момчилград с 2:0 в последната си контролна среща преди началото на пролетния полусезон. Головете отбелязаха новото попълнение Ертан Шенол и Алкан Айдъй през второто полувреме. Двубоят бе наблюдаван от над 100 зрители, които подкрепяха „юнаците” до последния сигнал на рефера. 

Възпитаниците на Ферди Велиев имаха тотално превъзходство в срещата и пропиляха доста положения. Tимът на „Родопи” пристигна за мача в Ардино с осакатен състав, тъй като петима основни футболисти бяха преминали в кърджалийския „Арда”. Момчилградчани са и без треньор, една седмица преди началото на областния шампионат

„Стана хубав приятелски мач, видяхме на какво ниво сме. Победата е сладка, тъй като противникът ни беше лидерът в областното първенство за мъже. За нас няма значение дали е контрола или официален мач, винаги излизаме с желание и да се наслаждаваме на играта. Заложих на млади играчи, за да им дам възможности за развитие. Целта ни е да обиграем отбора и да влезем в челната тройка в края на пролетния полусезон”, сподели след мача наставникът на „Юнак” Ферди Велиев.

Гюнер Шукри

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини