Невин Ахмед е новият председател на Младежко ДПС Млечино

Събрание на младежката структура на ДПС се проведе в ардинското село Млечино. За нов председател на Догановата организация с пълно мнозинство бе избран секретарят на местното читалище „Любен Каравелов” Невин Ахмед. Тя пое поста от Гюлджан Рафет, която се отказа поради лични причини. В новото ръководство влязоха още Шенол Лютфи, Мердие Мурталиб и Бахар Салимехмед. По време на събранието бяха приети и нови членове.

Новият лидер на Младежкото ДПС в Млечино заяви, че ще продължава да работи за сплотяването на младия електорат на Движението. „Основната ни цел сега е да подпомагаме дейността на местния съвет на ДПС с множество инициативи преди парламентарните избори”, каза още Невин Ахмед.  Тя е родена на 7 ноември 1986 година в Ардино. Средното си образование е завършила в Професионална гимназия „Хр.Смирненски” в Ардино. Възпитаничка е на филиала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” в Смолян със специалност „туризъм. Има и магистратура. Владее руски и английски език.

В момента на територията на община Ардино функционират структури на младежката организация на ДПС в Ардино, Бял извор, Горно Прахово, Боровица, Чубрика, като предстои да се обособи още в Падина и Жълтуша, съобщи председателят на МДПС в Ардино Левент Джебеджи. Той уточни, че в най-скоро време ще се учреди и женска общинска структура на партията в Ардино.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини