Отчитат 6 години ГЕРБ,нито дума за сменени 37 министри и зам.-министри

Бойко Борисов в Кърджали

Приемете нашите най-искрени поздравления по случай шестата годишнина от основаването на ПП ГЕРБ. За тези 6 години ГЕРБ се доказа като успешен и работещ политически проект. На всички избори през тези години българските граждани ни припознаха като единствената алтернатива за бъдещето на България и ни дадоха своето доверие като подкрепиха кандидатите на ПП ГЕРБ, както на национално, така и на местно ниво. Хората ни повериха управлението на страната като избраха най-много народни представители от ГЕРБ на парламентарните избори, преобладаващ брой кметове и общински съветници от ГЕРБ, както и президентската двойка на ГЕРБ.Това се казва в обръщение към членовете и симпатизантите на ГЕРБ подписано от председателя на партията Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов.В Поздравителния адрес пише още:

Навлизайки в поредната предизборна кампания, сме длъжни да продължим да следваме нашите основни принципи и ценности, независимо от порочните действия, които вероятно ще срещнем. Ще продължим да бъдем при хората, защото демокрацията изисква да чуваме мненията им, но без да ги подвеждаме с евтиния популизъм на социалистите. Ще бъдем открити за дебат с всички, които желаят да участват градивно и почтено в европейското развитие на България. Затова нека всички заедно да останем отворени към проблемите на всички граждани и да затвърдим ГЕРБ като най-реформаторската и успешна дясна партия на България.

В посланието до герберите не се казва и дума за това,че за три години са сменени 37 министри и зам.-министру на управляващата партия с различни мотиви.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини