Общината в Ардино пита къде да са лунапаркът и бира-скарата

В края на септември в Ардино ще се състоят традиционните Есенни културни празници. Тъй като, както винаги, и сега се очаква градът да осъмне с десетки преместваеми търговски съоръжения и различни лунапарк-атракциони, местната управа реши да се консултира с гражданите. Те бяха запитани къде точно да се разположат въпросните маси, сергии и люлки така, че хем да не нарушават празника на хората, хем да са лесно достъпни.

65 на сто от анкетираните са посочили, че е добре това да стане в централната градска част. Останалите са заложили на паркинга зад общинската сграда, улиците „Пирин” и „София”, а също и на местността Трите чучура край града.
Така, съобразявайки се с гражданството, най-вероятно Есенните културни празници ще бъдат съпътствани от обичайните бира-скара, захарни ябълки и виенски колела в центъра на родопското градче.

Анкетните листове са на съхранение при секретаря на общината и са на разположение за всеки желаещ да провери достоверността им, подчертават от администрацията на кмета Ресми Мурад.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини