Кметът Изет Шабан отбеляза 8-ми март с дамите от Ардино

По повод Международния ден на жената – 8 март, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан покани всички дами работещи в общинска администрация, дамите кметове на кметства, общински съветници на празничен коктейл в залата на общината. Тук бяха още директори на училища, детски градини и държавни институции.

От свое име и от името на общинското ръководство Изет Шабан честити Международния ден на жената. „Поздравявам ви с 8-ми март - Денят на жената - най-красивата част от човечеството, майката, съпругата и дъщерята. Вие си го заслужихте с вашите действия и постоянство през годините. Мога да ви поздравя, че станахте не само равнопоставени с мъжете, а дори и малко ги надминахте.“, заяви Изет Шабан. Той пожела на всички дами крепко здраве, много успехи в работата, много любов в къщи и разбирателство в семейството. „Продължавайте смело да реализирате мечтите си. Не се отказвайте от това, което целите да постигнете“, каза още кметът.

Специален подарък за дамите бяха прекрасни пролетни цветя, които всяка от тях получи от кмета Изет Шабан и от председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.

Дамите благодариха на кмета Изет Шабан за този жест на уважение и признание.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини