НДСВ пак ляга на Доган в Кърджали

Христина Христова

Лидерката на НДСВ Христина Христова не изключи възможността нейната партия да подкрепи ДПС на местните избори в Кърджали. Още не сме коментирали възможността да дадем рамо на кандидат за кмет, посочен от Доган, но тя не се омаловажава, каза лидерът на жълтите в Кърджали Васил Дончев.

Според Христова партийната централа ще даде свобода на местните структури да определят с кого ще се коалират. По местта са възможни различни комбинации, каза още Христова.

Лидерката на царистите бе в Кърджали по повод отчетно-изборно събрание на областната структура на НДСВ. На нея за нов четиригодишен мандат бе преизбран Васил Дончев. Други кандидати за поста нямаше.

Христова коментира също участието на партията в президентските избори догодина. Според нея жълтите можели да излъчат поне три двойки. Не изключвали възможността сред номинираните да бъде и Меглена Кунева. Тя е политик от европейски калибър. Разговорът с нея тепърва предстои, подчерта Христова.

Лидерката на жълтите каза още, че според оценка на партийния актив НДСВ е трябвало да влезе в Тройната коалиция през 2005 г. Партията е станала гарант за европейското ни членство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини