Кметът зарадва сираци за Коледа

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис се срещна със сираци, на които той е настойник – традиция, която датира още от първия му мандат. Предколедната и предновогодишна среща събра в сградата на общината 12 кръгли сираци, най-малкия от които на 8 години. На всяко дете кметът лично подари торбичка с лакомства и финансова помощ в размер на 500 лв. За всяко семейство, в което се отглеждат децата, имаше и специален подарък - светеща коледна елха. 
Инж. Азис разговаря с всяко едно от децата, като се интересуваше най-вече от това как върви учението им, от какво имат нужда, как се справят с трудностите. Пожела им да имат една по-хубава, по-щастлива и по-успешна нова година. Той напомни, че вратите на общината винаги са отворени за тях и, когато имат някакъв проблем, винаги могат да разчитат на него.
„Пожелавам на всички да имате успехи в училище, да бъдете отличници, да имате много и нови приятели и да се радвате на вниманието и грижите на вашите близки. Бъдете живи и здрави. Обичам ви всички много! ", каза инж. Азис.
В края на срещата всички си направиха обща снимка. Последва и още една, специално за двама от вече навършилите пълнолетие сираци, които също бяха дошли на предколедната и новогодишна среща с кмета.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини