Мотоциклетист бе блъснат пред театъра,отърва се с контузии

Петдесет годишен мотоциклетист бе блъснат тази сутрин  в 7,00 часа на ул."Булаир" пред Театъра в Кърджали.Той е с контузии по главата и тялото.Веднага на място е пристигнал патрул на МВР и екип на Центъра за спешна медицинска помощ,който го е транспортирал до многопрофилната болница в Кърджали.

Това е поредната катастрофа с мотоциклетист в Кърджали.През последните години има няколко смъртни случая на млади хора и все по оживени артерии.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Минаващ
    0 0
    13:58, 1 юни 2017
    Кой е циганина, шофьора или моториста. Ако снимката е от събитието, ******* такъв мотор НИКОГА няма да си купи. Не знам какво искаш да кажеш с поста си, не се разбира!? Да си дойдем на въпроса, в този селски град, никой не оценя това, че моториста облекчава движението на автомобили в града, Селяните не разбраха, че моториста също е шофьор. Но не е с колата си. Не разбират, че почернят семейства. Не разбират, че объркват животи и съдби, на съпруги и деца. Не разбират, че дават пример на децата си селянчета, които са в колите им и наблюдават. Това трябва да ни тревожи. Не мисля, че КАТ си върши работата в града, Може лесно да се реши въпроса, но трябва да се почистят доста "професионалисти" от КАТ Кърджали.
  • 2
    Ми
    Минаващ
    0 0
    14:00, 1 юни 2017
    ************ да се чете цига...--нин. Явно има филтър на етническата толерантност в този град управляван от идиоти.
Последни новини